Doe via het formulier een reserveringsaanvraag met je wensen. Wij checken de mogelijkheden en sturen een retourmail met een overzicht van de kosten. Bij ontvangst van de betaling is de reservering definitief. Je ontvangt van ons bericht.

>> MEER

>> Formulier

Reserveringsafspraken:

Voor een lang verblijf zijn we vooruit te boeken met een aanbetaling. Voor een korter verblijf neem contact op vlak voor vertrek naar Frankrijk.

Wij verhuren per week bij vooruit boeken

Vertrek: voor 11:00 uur
Aankomst: na 14:00 uur

Verantwoording

Last-Minutes en Doorreis-overnachtingen boeken wij niet van te voren. Natuurlijk kun je de gewenste datum aan ons doorgeven, wanneer je wilt.

Als je langer wilt blijven is een plekgarantie voor jou en voor ons prettig. Het is fijn vooruit te weten, dat je verwacht wordt en dat alles klaar staat, zoals er is afgesproken. Je betaling is voor ons de garantie om een plek voor langere tijd te reserveren. Voor annulering gaan we in overleg, ook dan denken we in mogelijkheden.

Ben je op doorreis dan is vroeg in het jaar vastleggen voor beiden niet prettig; de reis is lang en er kunnen redenen zijn, dat deze niet verloopt zoals je plant:

…… Er kan oponthoud zijn, file misschien……..
……Je kunt geen zin meer hebben, verder te rijden, of het is te warm……
……Je blijft onverwacht langer op de voorgaande plek …….
…… Je vertrekt veel later dan gehoopt…….
……Je gaat, om redenen, helemaal niet deze kant op ……….

Redenen te over om je niet vast te leggen en onnodig te stressen. Wij begrijpen dat reisplannen kunnen veranderen. Er is nl.overal in heel Frankrijk te overnachten zonder te reserveren. Wij wachten niet onnodig op een niet-aankomst en jullie voelen je vrij te gaan zoals je wilt. Een bericht in dat geval is fijn, dan kunnen we een ander blijmaken. Ons seizoen is te kwetsbaar om vroeg populaire vakantieweken te blokkeren met een eenmalige overnachting. Hiervoor vragen we jullie begrip.

Er kan bij ons niet gepind worden.

Te boeken voor langer verblijf:

  • Kamer 1 standaardkamer
  • Kamer 2 ruime kamer met privé dakterras
  • Beide kamers, met de gastenkeuken en gebruik salon als gite
  • Safaritent           – volledig ingericht, met elektriciteit, privé sanitair
  • De Waardtent 1 – volledig ingericht, met elektriciteit, privé sanitair
  • De Waardtent 2 – met bedden en gebruik van gastenkeuken

De kamers zijn het gehele jaar te huur, evenals “Onze lieve heer op Zolder”

De tenten zijn beschikbaar van 15 mei tot 15 oktober, mits de weersomstandigheden goed zijn.

Onze “wisseldagen” zijn op vrijdag en maandag, later aankomen of eerder vertrekken is geen probleem. Betaling is per internet vooruit. Last-Minutes en Doorreis-overnachtingen boeken wij niet van te voren

Wij hopen dat wij kunnen zorgen voor een fijn verblijf. Laat ons je wensen weten.