Wij zijn geen camping, maar luxe kamperen kan bij ons wel. Rondom Maison des Fourrées is ruimte genoeg om in de natuur te zijn. Op drie vrije plekken hebben wij tenten geplaatst, waar je kampeert met het fijne natuurgevoel, maar met comfort en zonder het gesleep van een kampeeruitrusting. De tenten staan op een vlonder met een veranda.

Glamping is voorzienend kamperen d.w.z: je neemt zelf geen kampeerspullen mee. Alles is aanwezig; glamorous camping. Bij ons in de sfeer van de Morvan: Back to Pure & Rough, met voorzieningen die het natuurleven makkelijker maken. Twee stoer gemeubileerde tenten met keuken,koelkast, koffieapparaat, elektriciteit, verlichting staan tot de beschikking van onze gasten. Met: kussens op de stoelen, fris opgemaakte bedden, schone handdoeken en zo gewenst een gevulde koelkast. U komt aan, parkeert uw auto, gaat zitten en geniet op de veranda met een gekoelde rosé van het uitzicht.

Kom overnachten

Daarnaast staan de tenten op een ruime eigen, privéplek, waar de kinderen kunnen spelen en waar zelf gekookt of gebarbecued kan worden. De tenten zijn sfeervol en het uitzicht over de vallei is adembenemend.

  • Camp | Er zijn drie tentplekken met ingerichte tenten
  • Chambres d’hotes à la maison: logies met ontbijt naar wens

Kom verblijven

  • Camp | Safaritent op eigen plek met vrij uitzicht over de vallei – 4 pers.
  • Camp | De Waardtent op eigen plek met vrij uitzicht over de vallei – 2 pers. Uit te breiden tot gezinsplek met 2 bijtenten (5 pers.)
  • Camp | Bij Onze lieve Heer op Zolder – 2021
  • Camp | De Waardtent in de boomgaard
  • In de toekomst is de Moonlodge klaar
  • In de toekomst is de Gite in de stal klaar

Meer Informatie

Glamping | De Waard

De waard Vallei

Op een afgescheiden plek met een idyllisch uitzicht op de vallei staat een romantische nostalgische de Waard Albatros klaar op een vlonder met veranda. De tent heeft een slaapgedeelte met twee opgemaakte bedden, een binnenverblijf en een voorluifel. Er is een keuken met benodigdheden en servies, met koelkast. Er is elektriciteit en verlichting. Er is een eettafel binnen en een picknicktafel buiten. Een hangmat hangt tussen de hoge bomen. Bijtenten kunnen bijgeplaatst worden. Een kinderbedje kan in de binnentent bijgeplaatst worden, maar dit is niet bij ons aanwezig. Er is ook ruimte voor een extra matras. In principe is dit een tent voor 2 pers. Maar heeft meubilair voor een gezin. Bij deze tent hoort privé-sanitair: douche, toilet, wasbak. Water moet gehaald worden, in de tent is een jerrycan. De afwasruimte wordt gedeeld met de andere tent-logé’s.

Verhuur per week

Glamping | Safaritent

Safaritent

De voormalige moestuin is veranderd in een ruime plaats voor een grote safaritent op een vlonder, met een veranda. Deze tent is geschikt voor 4 pers. Er zijn twee slaapgedeeltes: één met twee losse bedden, samen te schuiven of apart en één met een stapelbed. Eventueel kan een babybedje bijgeplaatst worden. Wij hebben geen kinderbedjes.

De tent heeft een living met een keuken, koelkast en een eettafel. De keuken is ingericht met benodigdheden. In de kast staat servies. De koelkast kan door ons gevuld worden. Er is elektriciteit en verlichting. Op de veranda staan vier fauteuils. Bij de tent staat een grote picknicktafel. Er zijn ligstoelen beschikbaar. Er is vrij uitzicht naar de vallei en er is vrije toegang tot de vallei

Voor de eigen sanitairruimte loop je naar de boerderij. Het water in de tent moet gehaald worden. Een afwasruimte is aanwezig of je maakt gebruik van de afwasservice.

De tenten zijn niet verwarmd. Voor koude avonden zijn er in het huis twee gemeenschappelijke ruimtes, die met ons en andere gasten gedeeld worden. Daar is wifi.

Verhuur per week.

Special Camp | Bij Onze lieve Heer op Zolder

Aan deze plek wordt gewerkt. Meer info volgt. Een bijzondere plek met veel mogelijkheden en het hele jaar beschikbaar

Verhuur per week of speciaal weekend (Pasen – Hemelvaart – Pinksteren – Kerst – Oud & Nieuw)

Camp | In de Boomgaard

De waard boomgaard

In de boomgaard, cq. de tuin staat een De Waard Albatros op een vlonder: onze hippietent. Er kan gebruik gemaakt worden van de gastenkeuken in het huis. Er is privé-sanitair in de voormalige stal beschikbaar. Er is geen water, dit wordt gehaald met een jerrycan. Wifi is in het huis. Bij de tenten staat een picknicktafel. Er kan gebruik worden gemaakt van ontbijtservice.

Camp | Campers / Caravans

In Moux-en-Morvan is een prachtige camperplek in het dorp met alle voorzieningen, aangelegd in 2018. Er is een klein winkeltje op loopafstand voor alle primaire boodschappen. Rond Lac des Settons zijn ook plekken waar overnachten met campers gratis is toegestaan. Op ons terrein zijn campers helaas niet toegstaan binnen de vergunningen.

Ook voor caravans verwijzen wij naar de campings in de buurt. Ons terrein is niet geschikt  voor zowel caravans, als vouwwagens.

Doe je mee met een workshop, of hoor je bij een groep, dan kun je overdag bij ons terecht, zonder de camper. Naar Moux is te lopen, maar informeer desgewenst naar de haal- en brengservice.

Is kamperen toch niet wat je wilt, boek dan onze chambres d’hotes

Meer info over prijzen